Siapa Taknak Batang Besar Dan Panjang?

Soalan boleh ke buat batang besar dan panjang sering terfikir dalam fikiran lelaki. Malah bagi lelaki yang sememangnya sudah ada batang besar dan panjang pun masih teringin memiliki lebih lagi. Kerana dalam fikiran setiap orang, mereka yang belum pernah membuat rawatan untuk dapat batang besar dan panjang pasti ingin lakukannya. Disini datangnya masalah. Masalah yang tiada, menjadi ada kerana “Keinginan” anda mendapat saiz zakar yang lebih besar dan panjang.

Persoalan sebenar adakah boleh buat batang besar dan panjang ni?

 

Jawapannya mestilah boleh. Bagi lelaki yang memang sudah memiliki batang besar dan panjang, hal ini memang boleh berlaku. Sebabnya mereka yang mempunyai zakar besar dan panjang takkan aim tinggi – tinggi dan perkara ini boleh dicapai. Berbanding bagi lelaki yang mempunyai zakar besar lighter atau besar normal tetapi pendek, terang sekali mereka adalah golongan utama yang memerlukan solusi besar dan panjangkan batang.

Cabaran Nak Dapat Batang Besar Dan Panjang Setiap Orang Berbeza

Seperti yang saya nyatakan diatas, lelaki yang memang sudah memiliki batang besar dan panjang disebabkan memang baka baik, lebih mudah mendapat penambahan yang diingini kerana mereka nak tambah pun mungkin 1-2 inci sahaja. Kalau dah memang 5 inci nak pergi ke 7 inci memang tiada masalah. Dari 6 ini ke 7.5 inci juga tiada sebarang masalah. Ini kerana mereka belum pernah mencuba produk ubat kuat mahupun produk besarkan zakar pasti akan mendapat saiz yang diingini.

Berbeza jika mereka dahulunya 3 inci, kemudian mendapat 2 inci. Menjadi 5 inci. Kemudiannya masih nak tambah menjadi 6-7 inci lagi. Ini yang problem.

Bukan Bermaksud Permintaan Anda Tidak Masuk Akal, Tapi Cuba Fikirkan Yang Anda Minta Tu Untuk Dapat Penambahan 3-4 Inci Dari Saiz Asal Merupakan Cabaran Yang Besar

Ini bermakna untuk dapat saiz batang besar dan panjang memang tidak mudah. Untuk dapatkan 1 inci pun anda perlu berusaha 2 bulan ke 3 bulan mengikut produk yang anda ambil. Ada produk yang ambil masa tetapi hasilnya berkekalan dan ada juga produk yang berikan kesan cepat tetapi hasilnya tidak berkekalan. Semuanya bergantung pada penilaian anda sendiri.

Solusi Buat Batang Besar Dan Panjang Memang Berharga Mahal

Ramai orang tidak sedar. Mereka dengar dengan urut zakar dengan minyak lintah memang murah dan cepat kesannya. Admin juga akui, akan tetapi untuk dapat saiz dan kepanjangan yang berkekalan, anda mesti lakukan urutan berterusan.

Urut zakar dengan minyak lintah bagi 1st time cubaan dapatkan batang besar dan panjang memang boleh dicapai bagi setiap orang. Ini kerana kebiasaan zakar anda ada menyimpan lebihan isi yang memang perlu diurut dan dirangsang untuk memanjangkannya. Akan tetapi pada bulan kedua – ketiga dan keempat, proses ini menjadi lebih lambat dan lebih sukar di capai. Apa yang anda lakukan selepas bulan pertama adalah membuang masa kerana lebih sukar untuk dapatkan lebih panjang kerana tiada isi yang hendak dimaksimakan pembesarannya.

Jika anda mengimpikan batang besar dan panjang dengan cepat, itu sememangnya tidak wujud sama sekali. Apa yang anda perlu lakukan adalah berusaha dengan cara yang betul.

Jom Baca : Cara Besarkan Zakar Dengan Bazooka Pills USA

 

Jika anda masih belum tahu cara besarkan dan panjangkan batang zakar yang betul dan boleh dicapai sekitar 1.5cm sebulan, ada baiknya anda baca tentang cara besarkan zakar diatas. Semoga kelak ia membantu anda mendapatkan batang besar dan panjang.