Video Cara Urut Batin Lelaki

Khidmat Urut Batin

Perlukan khidmat urut batin? Untuk pengetahuan anda, urut batin ini ada beberapa level. Ia bukan hanya di perlukan oleh lelaki yang berkahwin saja, malah lelaki yang bercadang berkahwin disarankan urut batin juga. Kalau belum ada awek, belum sampai masa cukup untuk berkahwin, jangan nak mengada -ngada nak urut batin, tu niatnya tak betul tu.

Niat kena satu iaitu kerana Allah, nak membina kehidupan yang sejahtera. Nak menambah zuriat muslim dan membanyakkan orang islam. Jika ini apa yang anda set didalam kepala otak anda sekarang, insyaallah di permudahkan. Jika niat mahu mendapatkan khidmat tukang urut batin untuk berseronok, lupakan hajat ini. Jika di izinkan, anda dah boleh agak berapa banyak amalan yang anda nak bawa kesana nanti. Takut timbangannya tak cukup nak dapatkan akhirat yang benar.

Video Cara Urut Batin

Dalam video urut batin ini, tentulah ia meliputi bahagian zakar lelaki juga. Kerana urut batin ini tidak lengkap jika tiada urut pada zakar. Namun mengikut pandangan penulis, urut zakar ini boleh sahaja dilakukan sendiri dirumah. Ini bagi yang merasa malu untuk menunjukkan batang zakar kepada tukang urut batin. Hal ini biasa tidak mengira saiz zakar anda, ada orang malu zakar kecilnya dilihat. Ada juga yang merasakan zakarnya yang terlalu besar juga, turut mengudang rasa malu. Betul tak?

Jenis Urut Batin

Jenis urut batin ini ada pelbagai, antaranya:

  1. Urut batin seluruh badan (biasa)
  2. Urut batin setengah badan
  3. Urut batin seluruh badan, bagi yang mempunyai masalah zakar sukar bangun

Ya ada sekitar 3 kaedah urut batin lelaki. Dalam no 1 dan 2, ia dikhaskan untuk mereka yang ingin menambah kekuatan dan stamina semasa bersama. Atau bagi mereka yang menghampiri hari bahagia. Urut batin ketiga pula adalah bagi mereka yang mempunyai masalah zakar sukar bangun, keinginan juga sudah tiada. Melalui kaedah pengubatan secara islam, menggunakan ayat suci Al Quran dan urut batin seluruh badan secara berterusan, insyaallah dapat mengembalikan semula kesihatan batin dan zakar lelaki.

Video urut batin yang dilakukan diatas, merupakan proses urut batin setengah badan. Ia dilakukan bagi tujuan menyegarkan tubuh badan, meningkatkan stamina ketika bersama dan menjadikan zakar lebih tahan lama.

Proses Urut Batin

Proses urut batin pula bergantung kepada masalah yang dihadapi pelanggan. Biasanya proses urut batin lelaki ini akan melalui beberapa peringkat bergantung kepada tahap keseriusan masalah lemah tenaga batin pelanggan.

Proses Urut Batin Biasa Seluruh Badan

Ia boleh dilakukan 1-2 kali dalam setahun bagi lelaki berkahwin yang memang biasa berurut batin. Namun bagi mereka yang bercadang mendirikan rumah tangga, anda wajib buat rawatan urut batin seluruh badan sekurangnya sekali sebelum hari bahagia. Ini nyata sekali, anda tidak mempunyai masalah batin yang serius. Hanya untuk betulkan urat dan bantu hasilkan air mani bermutu.

Tempoh yang diambil bagi urutan seluruh badan ini adalah sekitar sejam setengah hingga 2 jam.

Proses Urut Batin Biasa Setengah Badan

Urutan batin setengah badan seperti video diatas meliputi kawasan bahu, belikat, pinggang, pinggol, peha, bawah lutut, betis, celah kankang dan pada zakar itu sendiri. Ianya merupakan kawasan spesifik yang mengawal kelancaran pengeluaran tenaga batin anda semasa bersama. Untuk urutan seperti ini, ia boleh dilakukan sebulan sekali atau 2 bulan sekali. Bergantung pada kualiti “masa bersama” anda. Sama ada ia mulai menurun atau lebih lama.

Tempoh masa yang diambil bagi setiap sesi urutan setengah badan adalah 40 minit ke 1 jam bergantung pada saiz badan pesakit.

Proses Urut Batin Merawat Mati Pucuk

Urut batin bagi rawatan mati pucuk sebenarnya memang boleh dilakukan dan harganya memang boleh tahan. Penyakit mati pucuk atau tak bangun langsung ini boleh diubati jika segera mencari penawarnya. Jika sudah terlalu lama, dikhuatiri sukar untuk mengembalikan fungsi yang telah lama mati.

Ini kerana permasalahan ini disebabkan pengambilan ubat dalam tempoh yang lama seperti lelaki yang mengidap penyakit kencing manis, darah tinggi dan jantung. Tempoh rawatan juga mengambil masa lebih lama dan perlu dilakukan berulang kali.

Didalam laman ini, tidak ada khidmat urut batin lelaki disediakan. Namun seperti yang penulis nyatakan, bagi urutan pada kawasan zakar seperti mengurut dua lubang cincin, mengurut zakar, peha dan betis. Itu boleh dilakukan sendiri tanpa melalui tukang urut. Anda boleh berusaha sendiri untuknya. Selebihnya, anda masih boleh dapatkan khidmat tukang urut biasa untuk betulkan urat saraf.

Didalam laman ini, kami mempunyai solusi minyak urut besarkan zakar yang sangat berkesan dalam membuat zakar cepat bangun. Dan jika menghadapi masalah kelesuan batin, anda boleh dapatkan bazooka usa yang sangat berkesan meningkatkan stamina dan kecerdasan di ranjang.

Jom Baca: Super Bigger Oil, Bantu Keras, Tahan Lama, Mudah Bangun, Besar Dan Panjangkan Zakar, 1cm Dalam Seminggu Sahaja.

Baik, saya telahpun selesai menulis perkara berkaitan urut batin lelaki. Anda mempunyai pilihan untuk mendapatkan khidmat urut batin. Sebaik – baiknya biarlah ia dipelopori oleh tukang urut melayu, orang tua berpengalaman. Jangan anda mendapatkan khidmat tukang urut gay yang semakin berleluasa saat ini. Mereka tidak lebih hanya mengambil kesempatan keatas anda kerana orang seperti ini sudah ada cop pada dahinya “Muka Punai”. Selalu giankan lelaki normal dan silap – silap dia tawarkan service hantar anda ke neraka jahanam pula.

Pesan penulis, hati – hati kawan – kawan. Tukang urut gay ini mengambil duit dan ambil kesempatan keatas anda. Seharusnya anda tidak melanggan khidmat urut batin yang ditawarkan mereka. Atau jika usaha mendapatkan urut batin ini terlalu private buat anda, ada baiknya anda consider minyak urut zakar kami diatas. Semak pada link diatas sekarang!