Urut Batin Tradisional merupakan salah satu cara usaha untuk merawat lemah tenaga batin lelaki. Dengan urut batin tradisional, anda akan mendapat layanan terbaik semasa mendapatkan service urut batin kami.

 

Assalamualaikum Dan Salam Sejahtera Pembaca Budiman.

 

Jika anda mencari khidmat urut batin tradisional, anda sememangnya berada di blog yang betul. Nama saya Azham Zanal, selain berniaga produk kesihatan lelaki yang dapat membantu anda rawat masalah lemah tenaga batin, saya juga ada menyediakan khidmat urut batin lelaki yang bermasalah.

 

Kebiasaan Pelanggan Yang Datang Mempunyai Masalah Seperti:

  1. Zakar tiba – tiba kecut semasa bersama
  2. Zakar sukar keras dan sukar buat tusukan
  3. Zakar tidak bangun – bangun
  4. Zakar bangun sekali sekala

 

Selain itu ada juga situasi dimana pelanggan baru sahaja berkahwin dan menyedari terdapat masalah semasa bersama. Banyak masalah lelaki baru berkahwin antaranya:

  1. Akibat tidak dapat pecah dara, zakar menjadi lembik (ini disebabkan anda marah, jadi cool – cool je pengantin baru)
  2. Zakar tidak dapat dimasukkan kerana terlalu besar atau sebab gelojoh
  3. Zakar tidak mahu pancut walaupun dan macam nak patah pinggang
  4. Zakar cepat memancut walaupun baru kurang 10 kali mendayung
  5. Zakar tak dapat tahan lama kerana teknik bersama yang salah

 

Banyak Masalah Batin Yang Hard To Tell, Namun Golongan Lelaki Perlukan Sumber Dan Tempat Untuk Mengadu Masalah.

  • Nak tanya member kang dia ingat anda tak tau main pulak, hancusss ego anda nanti
  • Nak tanya abang, silap – silap kena persenda
  • Nak tanya ayah, malunya menebal
  • Nak tanya doktor, takut time jumpa doktor, doktor pompuan pulak

 

Kerana itu, khidmat urut batin tradisional ini di buat. Anda boleh bertanya kepada saya tanpa rasa malu atau di persendakan. Kerana saya disini untuk bantu anda lenyapkan masalah batin dan menjadi suami yang disayangi isteri.

Produk Terbaru : Super Bigger Oil Beri 3CM Dalam Sebulan

Bukan saja masalah berkaitan batin, malah apa sahaja cara dan teknik untuk jadi yang terbaik ada saya simpan. Bagi yang berminat untuk dapatkan urut batin tradisional boleh menghubungi saya Azham di 011-333-33-207 (wasap/call).

 

Service urut batin ini di adakan di bangi selangor. Saya buat dirumah sahaja. Lebih private. Sebab saya sendiri malu nak naik tangga pusat urut batin yang biasanya menawarkan service urut batin oleh wanita. Kalau pompuan yang urut batin anda, memang tak jadi apalah kan. Tapi bukan kerana itu saya tidak mungkin berkunjung ke pusat urut batin seperti ini, tetapi kerana saya malu jika di tuduh membuat maksiat. Ini salah satu perkara yang perlu dijaga jika ingin menjadi suami yang disayangi isteri dan di kasihi Allah.

 

Saya faham situasi anda, jika saya malu. Anda pun malu nak berkunjung kepusat “urut batin tradisional” sebenar sekalipun.

 

Khidmat Urut Batin Tradisional Di Bangi Selangor

 

Urut batin tradisional yang saya buat mengandungi 2 jenis. Pertama adalah urut batin seluruh badan. Ini hanya bagi lelaki yang mahu berkahwin, baru berkahwin atau suami – suami yang mulai rasa berlaku penurunan prestasi di ranjang.

 

Kedua adalah urut batin separuh badan. Ini bagi mereka yang sudah biasa berurut batin. Atau paling tidak, mendapatkan khidmat urut seluruh badan 2x setahun.

 

Keperluan Untuk Urut Batin Tradisional

 

Bila urut batin, tentulah bagi membetulkan urat seluruh tubuh. Ia kelak akan beri langkah kaki rasa ringan sahaja. Tiada sengal – sengal tulang dan urat saraf. Ia akan menguatkan tenaga batin anda nanti. Kebanyakkan masalah ini berpunca daripada angin yang berkumpul didalam badan. Ia sebabkan urat menjadi tegang dan mendatangkan stress.

 

Ramai yang beranggapan, urut batin ini adalah urut batang. Ini adalah satu salah faham. Masalah zakar tidak dapat tahan lama adalah disebabkan masalah luaran seperti memakan makanan yang berlemak dan tinggi garam dan gula. Tidak bersenam dan stress. Ia bukan disebabkan zakar yang lemah. Zakar menjadi lemah kerana badan anda sedang “nazak”. Itu adalah tanda – tanda penyakit sedang menyerang, dan zakar adalah antara bahagian yang terjejas dahulu.

 

Masalah Lemah Tenaga Batin Boleh Dibantu

 

Anda perlu bersikap optimis dan menerima nasihat dan ajaran yang disampaikan. Bukan untuk kepentingan saya, tetapi untuk kepentingan rumah tangga anda. Kerana itu anda masuk laman ini, kerana anda dah “terima” yang anda sedang “bermasalah” dan perlukan penyelesaian segera.

 

Jadi pada yang berdekatan, dan perlukan khidmat urut batin tradisional, anda boleh hubungi saya sekarang di 011-333-33-207 Azham untuk mendapatkan service urut batin tradisional hari ini juga.

 

"Touch" Utk Whatsapp